Anmälan

Segla i Mölle

KSS Seglarskola

Anmälan


Anmälan för sommaren 2023 kommer runt påsk 2023


Ni anmäler er till segelkurserna genom att fylla i formuläret nedan. Obeservera att för att garantera en plats så måste segelkursen vara betald. Ingen återbetalning görs av redan betalda kursavgifter.


I år har vi valt att som standard ha enveckorskurser som pågår mellan 9-16. Vill man gå halvdagar så försöker vi lösa detta, ange i sådana fall detta i er anmälan.


Kursavgifterna för 2022 är:

  • Nybörjare och fortsättare Optimistjolle - 2500 kr (2850 kr inklusive medlemskap)
  • Tvåkrona - 3300 kr (3650kr inklusive medlemskap)När ni fått verifikation på anmälan sker Inbetalning av kursavgift och medlemsavgift till bankgironummer 878-2500.

Glöm ej att ange referensen ni fått i bekräftelsemailet vid betalning.

På grund av rådande situation kring COVID-19 förbehåller vi oss rätten att avvisa elever som kommer till seglarskolan och visar symptom på sjukdom såsom hosta eller förkylning. Skulle huvudvärk eller andra besvär uppkomma för elever förbehåller vi oss rätten att kontakta föräldrar så att eleven i fråga kan få komma hem. Detta för att vi i största mån vill bidra till en minskad smittspridning under sommarens seglarkurser. 

Återbetalning p.g.a. av sjukdom genomför ej.


I år sker anmälningarna via google forms, detta för att underlätta vår administration av anmälningarna. Tryck på knappen nedan för att komma till anmälningarna!


Vid frågor om anmälningarna tveka inte att höra av er!


anmalan@kullenssegelsallskap.se